Επιβεβαίωση με Ζαχαριουδάκη στον ΠΑΣ Αχέρων!

Την απόκτηση του Ανδρέα Ζαχαριουδάκη ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportime24.gr (ΕΔΩ).

Ο 26χρονος Ανδρέας Ζαχαριουδάκης είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Πόρου, Αστέρα Ιτέας, ΑΕ Σπάρτη, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΑΕΠ Βατολάκκου, Κοζάνη, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Άρη U19, Λευκάδια, ΑΣ Πατρίδας και Πανναξιακό.

Η ανακοίνωση:

O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 3ο μέλος του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2021-22, τον Ανδρέα Ζαχαριουδάκη.

Ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χάφ και με την ποιότητά του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του ΠΑΣ Αχέρων για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Ο 26χρονος αμυντικός χάφ αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και παλαιότερα σε ΑΟ Πόρου, Αστέρα Ιτέας, ΑΕ Σπάρτη, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΑΕΠ Βατολάκκου, Κοζάνη, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Άρη U19, Λευκάδια, ΑΣ Πατρίδας και Πανναξιακό.

Καλωσόρισες Ανδρέα στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχερων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.