Επικυρώθηκε το -3 για επτά ΠΑΕ (φωτογραφίες)

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκαν οι επτά ΠΑΕ που δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο επιτήρησης.

Η Football League προχώρησε στην επικύρωση της αφαίρεσης των τριών βαθμών για τις επτά ΠΑΕ που δεν κατάφεραν να περάσουν τη διαδικασία του πρώτου σταδίου επιτήρησης, προκαλώντας σημαντικές ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

Επί της ουσίας, κερδισμένος της όλης υπόθεσης είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος βλέπει Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακό να υποχωρούν στους 37 βαθμούς. Με τα νέα δεδομένα οι Ηρακλειώτες βρίσκονται, πλέον, σε θέση ισχύος αναφορικά με τη μάχη της παραμονής, την ώρα που επίκειται και δεύτερο «μείον τρία» για όσες ΠΑΕ δεν καταφέρουν να περάσουν τη διαδικασία επιτήρησης στο δεύτερο στάδιο.

Εκτός των Σπάρτης, Αναγέννησης Καρδίτσας και Αιγινιακού με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκαν, επίσης, οι Καλλιθέα, Πανσερραϊκός και Παναιγιάλειος που έχουν, έτσι κι αλλιώς, αποχαιρετήσει την κατηγορία, αλλά και ο Απόλλων Λάρισας.

«Σας ενημερώνουμε ότι το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., αποφάσισε ότι οι Π.Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, δεν πληρούν τα κριτήρια της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης. Ως εκ τούτου το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE στη συνεδρίαση της 18/05/2018, προέβη στην αφαίρεση τριών ( 3 ) βαθμών για τις προαναφερόμενες Π.Α.Ε.,  από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Football League.

photo: intime.gr