Επιστροφή στη φυσική του έδρα για τον Απόλλωνα Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας σε ανακοίνωση της στέκεται ιδιαίτερα στην επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας αναφέρει:

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
Ο Απόλλων Πάργας νιώθει την υποχρέωση να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του και τις θερμές ευχαριστίες του στο κληροδότημα Βασιλα, για συνολική χρηματοδότηση αποπεράτωσης του γηπέδου μας. Στο κληροδότημα, που από ιδρύσεως του συλλόγου μας, έχει σταθεί αοκνος αρωγός και ανιδιοτελης συνοδοιπόρος των προσπαθειών μας και του οποίου η ιστορία είναι απόλυτα συνυφασμένη με την πορεία της ομάδας μας.
Νιώθουμε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή του τόπου, το δήμαρχο και όλα τα μέλη της, που με σθένος, επιμονή, υπομονή και διάθεση, ξεπέρασαν κάθε υφιστάμενη δυσκολία και παρέδωσαν σήμερα στον τόπο, στην κοινωνία, στους αθλητές μας, αυτό το υπέροχο στολίδι, πραγματική παρακαταθήκη για το μέλλον.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ κύριο Θωμά Καρτσακλα για την παρουσία του στη σημερινή εκδήλωση, που λόγω καιρού δεν ήταν αυτή που είχαμε φανταστεί.
Ο Απόλλων Πάργας, πιστός στην ιστορία του και τηρώντας πάντα το ευ αγωνίζεσθαι, θα κάνει το παν ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας.
Ενδεχόμενη επίτευξη των στόχων μας, θα είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς και στον κόσμο της ομάδας που τόσα χρόνια μας έλειψε και του λειψαμε.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς
Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας.