Επιστροφή Χρήστου Τζίμα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο 44χρονος Χρήστος Τζίμας είναι ο νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ.

Η προπονητική εμπειρία που διαθέτει είναι σημαντική, αφού το 2015-16 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Πρέβεζας/Λευκάδας με την Φορτούνα Βαλανιδοράχης.

Το 2017 διετέλεσε προπονητής στην Κ-17 Γ.Σ. Καλλιθέα ενώ την ίδια περίοδο εργαζόταν στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το 2017-18 κατέκτησε το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Πρέβεζα/Λευκάδα με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, και με την ίδια ομάδα συνέχισε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία (2018-19), με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Την επόμενη χρονιά (2019-20) ήταν προπονητής στο Κερατσίνι που συμμετείχε στην Γ΄ Εθνική. Τη χρονιά 2020-21 ήταν προπονητής στον ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού, στην Α’ κατηγορία Πρέβεζας/Λευκάδας και το 2021-22 ήταν προπονητής στον Άρη Αρχαγγέλου στην Α΄ κατηγορία της Ρόδου. Το 2022-23 ήταν προπονητής στη Κ19 του ΟΦ.ΙΕΡΆΠΕΤΡΑΣ στη SUPERLEAGUE 2. Τέλος διατέλεσε προπονητής και στον Θρίαμβο Λούρου.

Χρήστο  καλώς ήρθες ,  επιστρέφοντας ξανά  στην οικογένεια του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ , σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

Με εκτίμηση

 

                                                                                                      Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ