ΕΠΟ: Αποφασίζει την Τετάρτη για Γ’ Εθνική και… αναδιάρθρωση

Η απόρριψη των προσφυγών από το Διαιτητικό «τελείωσε» το θέμα της αναδιάρθρωσης, όμως, η ΕΠΟ την έχει στην ατζέντα της.

Κρίσιμη είναι η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την προσεχή Τετάρτη που θα γίνει παρουσία και του νέου αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Εκτός από τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία, στο τραπέζι της ΕΕ θα πέσει δεδομένα το νομοσχέδιο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη που είναι υπό διαβούλευση, καθώς και η αναδιάρθρωση της SL2 και FL.

Το παράδοξο είναι πως την Πέμπτη, το Διαιτητικό Δικαστήριο με την απόρριψη των προσφυγών, που «κλείδωσε» πως το διπλό μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης θα γίνει κανονικά, έβαλε τέλος στην κατ’ ούσιαν αναδιάρθρωση. Παρόλα αυτά, η Εκτελεστική Επιτροπή έχει το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη και η σύσκεψη της Τέταρτης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν. Το μόνο δεδομένο που μπορούμε να καταγράψουμε βάσει της απόφασης του Διαιτητικού είναι η SL1 θα γίνει με 14 ομάδες την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, στην ΕΕ θα ξεκαθαριστεί και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλημάτος της Γ’ Εθνικής. Θα ξεκαθαριστεί ο αριθμός των ομιλών αλλά και πόσες ομάδες θα απαρτίζουν τα γκρουπ. Τέλος θα συζητηθεί και η αλλαγή έδρας από το Παγκρήτιο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ σε ό,τι αφορά τον τελικό του Conference League.

πηγή: mikriliga.com