ΕΠΟ: Θοδωρής Ζαγοράκης για πρόεδρος…

Κι ενώ το όλο σκηνικό κινείται γύρω από τις δύο πρώτες κατηγορίες αλλά και από το πως θα προετοιμαστεί η τρίτη, στο παρασκήνιο που σύντομα θα αποτελέσει προσκήνιο, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι τελικά ο μεγάλος εκλεκτός των «big4» ο οποίος προκρίνεται τόσο ως όνομα αλλά και ως μια κλασική ποδοσφαιρική φιγούρα που θα αναλάβει τις τύχες της ΕΠΟ με την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου.
Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής του 2004 και νυν ευρωβουλευτής, καλείται από τους ανθρώπους της μεγάλης κατηγορίας προκειμένου να κάτσει στον προεδρικό θώκο και να βάλει σε τάξη τα πάντα ή τουλάχιστον όσα μπορεί…
Ο ίδιος δείχνει μεγάλη διάθεση να μπει σ’ αυτή τη διαδικασία να επιστρέψει μια και καλή στην πατρίδα (διαμένει αρκετές μέρες του μήνα στο Βέλγιο) αν και ξέρει καλά ότι, οι πιέσεις θα είναι μεγάλες επί παντός επιστητού.
Από ‘κει και πέρα, με την έλευση του Θοδωρή Ζαγοράκη γίνεται κατανοητό ότι απομακρύνεται η περίπτωση της ανάδειξης του κ. Ψαρόπουλου (πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου) ο οποίος μέχρι προσφάτως έδειχνε να είναι μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος.
Οι ζυμώσεις που θα ακολουθήσουν όλες αυτές τις μέρες θα δείξουν που αλλά και πως θα κινηθεί ο Θ. Ζαγοράκης ο οποίος ξέχωρα από τα γνωστά φίλαθλα αισθήματά του, είναι ένα άτομο -τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο- κοινής αποδοχής τόσο από τις ΠΑΕ όσο και από την ίδια την κυβέρνηση.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης όμως δεν θα έρθει να αναλάβει την ΕΠΟ μόνος του. Προφανώς και και η ομοσπονδία θα στελεχωθεί από κάποια δικά του έμπιστα πρόσωπα.
Επιπροσθέτως, θα πρέπει να δούμε τί θα γίνει και με τα υπάρχοντα στελέχη που προέρχονται από διάφορες Ενώσεις τα οποία βρίσκονται σε διάφορα πόστα στην ΕΠΟ. Αν θα μείνουν, αν θα μετακινηθούν ή αν θα αποχωρήσουν.

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

πηγή: rethnea.gr