ΕΠΣ Π-Λ: Μέχρι 30 Ιουνίου η επικαιροποίηση στοιχείων στο Μητρώο

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Π-Λ καλεί όσα σωματεία δεν έχουν επικαιροποιήση τα στοιχεία τους για το έτος 2023 στο Μητρώο της ΓΓΑ θα πρέπει να το κάνουν μέχρι 30 Ιουνίου όπου είναι η καταληκτική ημερομηνία ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς Ενημέρωση όλων των σωματείων που δεν έχουν ακόμη επικαιροποίησει τα στοιχεία τους στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ της Γ.Γ.Α. Πρέπει να επισπεύσετε τις ενέργειες σας για την επικαιροποίηση των στοιχείων σας για την εγγραφή στην πλατφόρμα του Μητρώου της Γ.Γ.Α. για το έτος 2023 ,διότι η καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/06/2023.

Τα Σωματεία που δεν ολοκληρώσουν την εγγραφή τους διαγράφονται από το Μητρώο και δεν έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της νέας περιόδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα των δήμων που ανήκουν.

Επίσης όλοι οι Διπλωματούχοι Προπονητές UEFA Α-Β-ΤΕΦΑΑ που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προπονητών της Γ.Γ.Α. θα πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσουν στην σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/12/2023. Διαφορετικά από 1/4/2024 δε θα μπορούν να εργασθούν στα αναγνωρισμένα σωματεία!

1,ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2022:Ολοκλήρωση αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

2,Για ΝΕΑ Σωματεία ,μη εγγεγραμμένα στο Μητρώο :Ολοκλήρωση αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΓΙΑ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2022:Έχει λήξη η προθεσμία 20/4/2023