ΕΠΣ Π-Λ: Οι οδηγίες για τους προπονητές και τα σωματεία!

Η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ενημερώνει τα σωματεία για τις προϋποθέσεις, που πρέπει να έχει ένας προπονητής για να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του.

Αναλυτικά: 

Για την καλύτερη προετοιμασία των Σωματείων-Μελών της Ένωσής μας, ενόψει της έναρξης της Νέας Αγωνιστικής Περιόδου 2023-24 ενημερώνουμε ότι:

– Οι προπονητές των σωματείων στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο, ήτοι να είναι διπλωματούχοι προπονητές επιπέδου τουλάχιστον UEFA Β’ και κάτοχοι επίσης ταυτότητας προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και σε ισχύ.
– Οι προπονητές των σωματείων στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο, ήτοι να είναι διπλωματούχοι προπονητές επιπέδου τουλάχιστον UEFA C και κάτοχοι επίσης ταυτότητας προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και σε ισχύ.

**Επίσης όλοι οι Διπλωματούχοι Προπονητές UEFA Α-Β-ΤΕΦΑΑ που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προπονητών της Γ.Γ.Α. θα πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσουν στην σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/12/2023. Διαφορετικά από 1/4/2024 δε θα μπορούν να εργασθούν στα αναγνωρισμένα σωματεία!


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ