Εσπερίδες Καλλιθέας-Νίκη Λευκάδας 50-74

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, η Νίκη Λευκάδας συνέχισε το νικηφόρο σερί της και στο Κλειστό του Εσπέρου. Τα κορίτσια μας επικράτησαν των Εσπερίδων Καλλιθέας με σκορ 50-74 και πέτυχαν έτσι την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους.

Η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα πήρε το προβάδισμα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του ματς. Με το σημερινό ροζ φύλλο αγώνα η Νίκη εδραιώθηκε στην τετράδα και πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει με την έναρξη του δεύτερου γύρου, δηλαδή να κάνει το 6/6 μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που έπεται, το ερχόμενο Σάββατο στην πόλη μας. Για μια ακόμη φορά 30 περίπου Λευκαδίτες  ήρθαν στο γήπεδο και βοήθησαν τα μέγιστα για την επίτευξη της νίκης.

Δεκάλεπτα: 12-18, 24-41, 35-54, 50-74

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σκληρός): Λούκα Κάστρο 15(1), Τζαμπάζι, Ουίλιαμς 3, Δανούση 2, Ευμορφοπούλου 3, Στεφάτου, Τζέικο 11, Πατεράκη 11, Στεργιοπούλου 5, Σπηλιώτη

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Τσινέκε Κ. 6, Τσινέκε Ε. 12(2), Σύρρα, Παπαμιχαήλ 10, Γουόκερ 17(1), Μπαλτά 8, Αρώνη, Σμιθ 8(2), Νάιτ 13, Κοντογεώργου, Μαρίνη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Νίκος Δουβίτσας: «Είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Το καλό είναι ότι στον δεύτερο γύρο έχουμε νικήσει αντιπάλους που μας είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο και έχουμε καλύψει και τις διαφορές. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις Ελληνίδες αθλήτριες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Το Σάββατο παίζουμε με τον Ολυμπιακό, την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ένα στολίδι για το γυναικείο μπάσκετ που φέτος πήρε μέρος στην Ευρωλίγκα. Από τέτοια παιχνίδια μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε»

Ανθή Μπαλτά: «Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένες και κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα. Πήραμε μια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε και τη διατηρήσαμε στο δεύτερο και κύλησαν όλα ωραία. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι»