Ευχαριστήριο σε Τσιάπο από Θεσπρωτό

Ο Νίκος Τσιάπος έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την θέση του προέδρου του Θεσπρωτού και η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Θεσπρωτός με την σημερινή της ανακοίνωση θέλει να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Νίκο Τσιάπο.

Η αναπάντεχη εξέλιξη της υγείας του αναγκάζει τον άνθρωπο όπου με την πολυετή εθελοντική δράση, προσφορά, όραμα, στήριξη, αγάπη και ανιδιοτέλεια καταξίωσαν τον Θεσπρωτό ως την μοναδική ομάδα του νομού Θεσπρωτίας στην Superleague 2 του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Π.Α.Ε. Θεσπρωτός δεσμεύεται ότι θα σεβαστεί την απόφαση του κ. Νίκου Τσιάπου, θα στηρίξει σε ότι χρειαστεί για την αποκατάσταση της υγείας του, θα διαφυλάξει την τιμή και αξιοπρέπεια του.

Η Π.Α.Ε. Θεσπρωτός θα βρίσκεται στο πλευρό του για όσο καιρό θα χρειαστεί ώστε ο άνθρωπός της να ξανά βρεθεί υγιής, γερός και δυνατός στο γήπεδο.

Ανυπόστατες «ειδήσεις» και «τίτλοι ειδήσεων» σε αναρτήσεις ενός μικρού μέρους του Ηλεκτρονικού Τύπου, μη σεβόμενες την κατάσταση υγείας του κ. Νίκου Τσιάπου, δεν θα δημιουργήσουν το κλίμα που επιδιώκουν για τους δικούς τους λόγους.

Σύμφωνα με την Νομοθεσία και το καταστατικό, θα πραγματοποιηθούν Διοικητικές ανακατατάξεις ως προς την θέση του Προέδρου που θα οριστεί από τον μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Αραμπατζάκη».