Εύκολα ο Αμβρακικός Βόνιτσας επικράτησε 8-1 της ΑΕ Γραμμοχωρίων

Ένα ημίχρονο ήταν υπέρ αρκετό για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ για να πετύχει επτά τέρματα και να συντρίψει με 8-1 την ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνικη Κατηγορία.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν μετά από προσπάθεια του ΤΣΙΟΥΝΗ ο ΒΕΛΕΝΗΣ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την εστειλε στα δίχτυα της εστίας του για το 1-0.

Στην συνέχεια η ομάδα μας έχασε ένα…τσουβάλι ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά σε καμία από αυτές δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι φιλοξενουμενοι στην μοναδική τους επίσκεψή στα καρέ του ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ ευτύχησαν να φέρουν το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ του ΝΑΚΟΥ στο 25′.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια βρισκόμενος μπροστά στο σκορ αλλά ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ τόσο στο 42ο όσο και στο 45ο λεπτό έχασε δύο γκολ από αυτά που δύσκολα χάνονται με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος του 45λεπτου.

Ότι δεν κατάφερε στο τέλος του ημιχρόνου το πέτυχε με την έναρξη του δεύτερου όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του ΒΑΣΙΛΑ, ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 51ο λεπτό ο ΒΑΣΙΛΑΣ και πάλι με σέντρα από τα αριστερά βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον ΒΡΕΤΤΟ που από κοντά έκανε με σουτ το 3-1.

Στο 58ο λεπτό ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ σε ρόλο δημιουργου αυτή την φορά έδωσε έτοιμο γκολ στον ΒΡΕΤΤΟ που με πλασέ έκανε το 4-1.

Στο 60ο λεπτό μπήκε το πιο όμορφο γκολ του αγώνα όταν ο ΒΑΣΙΛΑΣ με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 40 μέτρα έκανε το 5-1.

Στο 81′ ήρθε το 6-1 όταν ο ΒΡΕΤΤΟΣ από δεξιά βρήκε τον ΤΣΙΟΥΝΗ στο πρώτο δοκάρι που με κεφάλια νίκησε τον ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗ.

Το 7-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ με τον ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗ να διαμορφώνει το τελικό 8-1.

Η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας στην συνέχεια να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ και τον ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟ ενώ την τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ (63′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ (82′ ΣΟΛΔΑΤΟΣ), ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ (54′ ΚΤΕΝΑΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ.  ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΜΠΟΥΖΙ, ΒΡΕΤΤΟΣ.

πηγή: akarnanikanea.gr