Εύκολα ο Πανλευκάδιος

Εύκολο απόγευμα για τον Πανλευκάδιο ήταν αυτό της 5ης αγωνιστική απέναντι στην ουραγό Σινώπη, με την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη να πετυχαίνει 7 γκολ σε χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς στην ουσία να υπάρχει αντίσταση από τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν μετά το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και αφού προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει 2-3 τρεις φορές. Στο 11ο λεπτό, ο ΚοκόληςΧΖ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Κολοβού που βρήκε το δοκάρι και σε κενή εστία, έκανε το 1-0. Στο 18΄  ο Κολοβός είχε με το μέρος του την τύχη αυτή τη φορά και έτσι το σουτ του νίκησε τον Παναγιωτίδη, για να έρθει το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ενώ, λίγο αργότερα ο Πετούσης, βρήκε πολύ όμορφα τον Τουλκερίδη, με τον τελευταίο να μη δυσκολεύεται να γράψει το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στη επανάληψη και στο 55′ το σκορ άρχισε να αποκτά μεγάλες διαστάσεις, όταν από κεφαλιά του Τριάντου ύστερα από κόρνερ του Κοκόλη ΧΖ, έγινε το 4-0 με τους γηπεδούχους όμως να μην σταματούν εκεί. Στο 73ο λεπτό ήταν η σειρά του Στεριώτη να στεφτεί σκόρερ ύστερα από σουτ που δοκίμασε και έκανε το 5-0. Ενώ, στο 88΄ και 90΄ λεπτό ο Κοκόλης ΧΖ με δύο ακόμα τέρμα και χατ τρικ, διαμόρφωσε το τελικό 7-0 της αναμέτρησης.

 

Διαιτητής: Κωνσταντίνου  Βοηθοί: Μπάκος-Ντόμαρης

 

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης)
Καϊσίδης, Τσελάι(46΄ Κοντογιώργης), Σπανός, Βλάχος, Τριάντος, Γουριώτης, Κοκόλης Χ., Μεϊντάνης, Πετούσης, Τουλκερίδης(46΄ Στεριώτης), Κολοβός(57΄ Ρομποτής)
Σινώπη:
Παναγιωτίδης, Καρόπογλου, Φούντογλου Δ., Βασιλειάδης Λ.(46΄ Παπάζογλου), Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλο Γ., Φούντογλου Ν.(55΄Σπυράκος Ε.), Μπουζούκης, Βασιλειάδης Ν.(67΄ Παπαδόπουλος Ι.), Ιορδανίδης, Σπυράκος Σ.

 

πηγη: http://www.lefkadasportnews.gr/