Εύκολα ο Τηλυκράτης Λευκάδας, 5-0 τα Γρεβενά Αεράτα

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Τηλυκράτη καθώς κατάφερε να κλείσει το σκορ με 5-0 κόντρα στα Γρεβενά Αεράτα για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο Γεωργούσης στο 25ο λεπτό. Στη συνέχεια ο Πριόνας κέρδισε πέναλτι στο 29ο λεπτό και ο Καταγής Γ. σημείωσε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα μια καταπληκτική μπαλιά από τον Τόσκα έβγαλε τον Τσέλαι μόνο του τετ-α-τετ με το τέρμα και με άψογο τελείωμα  ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου οι παίχτες του Μαγκαφίνη συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και δεν άργησε πολύ και το γκολ του Κολοβού όπου στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 4-0. Το τελικό σκορ 5-0 το σημείωσε ο Φράγκος στο 90′.

Διαιτητής: Καλαμάρης Κ.

Βοηθοί: Βασιλόπουλος Π. – Σούζας Κ.

Τηλυκράτης (Δημητρης Μαγκαφίνης): Τετζέρης, Πριόνας (60′ Περιστέρης), Δημητρίου, Καταγής Σ.(66′ Βασίλας), Τόσκα, Τσέλαι (85′ Μπαλί), Φράγκος, Γεωργούσης (63′ Γεωργάκης),Καταγής Γ., Κολοβός.

Γρεβενά Αεράτα (Νίκος Μπαλοδήμος): Σαλβάρας, Κουπτσίδης, Μπατακοϊας, Βασιλόπουλος, Καραμήτρος (19′ Δαδαλης), Βλάχος, Gjoni , Καραμπάλιος (63′ Ζιαγκλιαβος), Λιάκας, Σάλλα , Βασιλόπουλος Α.