Εύκολη νίκη με 4-0 για τον Αμβρακικό Βόνιτσας επί του Α.Ο. Πλαγιάς

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ήταν από πριν την έναρξη της αναμέτρησης απέναντι στον ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ το απόλυτο φαβορί και αυτό προσπάθησε να επιβεβαιώσει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά παίρνοντας την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το γκολ πάντως άργησε να έρθει για την ομάδα της Βόνιτσας καθώς φτάσαμε στο 25ο λεπτό για να μπορέσει ο ΒΡΕΤΤΟΣ με όμορφο γυριστό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ΚΑΤΑΓΗ μετά από σέντρα του ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.

Στο 27′ ο ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Αμβρακικού  και στο 32′ ο ΜΠΟΥΖΙ επιχείρησε σέντρα από τα αριστερά και ο ΚΑΤΑΓΗΣ στην προσπάθεια του να μπλοκαρει την μπάλα την έστειλε στο βάθος της εστίας του για το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Το τελικό 4-0 για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ήρθε στο 88ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του ΧΑΙΔΑΚΗ οι αμυντικοί του ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ στην προσπαθειά τους να διώξουν την μπάλα μπερδεύτηκαν και την έστειλαν στην εστία τους.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ(63′ ΝΤΕΛΗΣ), ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΟΥΖΙ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. (46′ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ) ΚΑΤΑΓΗΣ Γ. , ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ (46′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (57′ ΚΑΠΠΕΣ), ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ.

πηγή: akarnanikanea.gr