Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κόντρα στον ΑΟ Φλωριάδας

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα ο ΠΑΣ Αχέρων, ο οποίος επικράτησε στην έδρα του με 4-0 του ΑΟ Φλωριάδας.  

Σοβαρός, πειθαρχημένος και απέναντι σε μία νεανική, αλλά άκρως ταλαντούχα ομάδα, αυτή του ΑΟ Φλωριάδας, o ΠΑΣ Αχέρων δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη (4-0).

Εύκολο ήταν το έργο του ΠΑΣ Αχέρων απέναντι στον ΑΟ Φλωριάδας στον αγώνα που διεξήχθη για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι παίκτες του Χρήστου Τζίμα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28ο λεπτό, απλοποιώντας κι άλλο τα πράγματα στο υπόλοιπο του ενενηντάλεπτου.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ζδράβος. Το 1-0 έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν άλλα τρία τέρματα. Ο Νικολάου στο 61΄ με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 67΄ ο Πάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 86ο λεπτό, ο Νικολάου σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Νέος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τσάντας-Πάνος (Ηπείρου)

ΠΑΣ Αχέρων (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος (74΄ Νόνας), Τζίμας, Φράγκος, Πάνος (70΄ Ελέζι), Κώστας, Βασιλείου (61΄ Αναστασίου), Κούσης, Βασιλειάδης, Νικολάου, Γούλας (65΄ Λουκούμης).

ΑΟ Φλωριάδας (Γιώργος Γιάννος): Ψαρράς, Πλατογιάννης, Γκίκα, Αντωνιάδης, Κακιώνης, Γκαναβίας, Καρύδης (77΄ Πανέτας), Γουρούνας, Λεκάνης, Koci, Γεωργιάδης.