Ηρόδοτος-Καραϊσκάκης Άρτας 0-0

Ο Ηρόδοτος έμεινε στο 0-0 με τον Καραϊσκάκη Αρτας, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για παραμονή!

Photo Credits: intime

Μοιρασμένο παιχνίδι διεξήχθη γενικά στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο να έχει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τον έλεγχο και τις ευκαιρίες. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ στις προσπάθειες που δημιούργησε επιθετικά.

Στο 27′ ο Λάζαρεβς μάζεψε με διπλή προσπάθεια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεζ. Στο 35′ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε το σουτ του Ποζατζίδη, ενώ η τελευταία φάση του ημιχρόνου καταγράφηκε στο φινάλε με τον Χαλκιαδάκη που δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας, σε κεφαλιά του Βρεττού.

Ο Καραϊσκάκης στην καλύτερη στιγμή του έφτασε κοντά στο 0-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου, αλλά ο Ντοναλντόνι από κοντά δε μπόρεσε ν’ ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο 45λεπτο οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ποζατζίδης απείλησε στο 63′ αλλά ο Λάζαρεβς μπλόκαρε. Στο 77′ ο Ηρόδοτος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Αποστολίδης βρήκε με κάθετη πάσα τον Ποζατζίδη που πλάσαρε άουτ από εξαιρετική θέση.

Ηρόδοτος (Bασίλης Βούζας): Κρόστα, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Αργκιλέσι (70′ Κίσσας), Μπαρμπόσα (86′ Σουρνάκης), Ποζατζίδης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Κάπελ (62′ Αποστολίδης)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Ουσταμπασίδης): Λάζαρεβς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς (86′ Φαν Ιπερεν), Νταλακούρας, Κλιγγόπουλος, Βαφειάδης (55′ Γαλεάδης), Ντοναλντόνι, Κορέλας (55′ Χελοβάνι), Μπεκατώρος

πηγή: liganews.gr