Η ΑΕ Καραϊσκάκης πέρασε με «4άρα» από τη Σπάρτη

Άνετη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Η ΑΕ Καραϊσκάκης νίκησε με 4-0 στη Σπάρτη την τοπική ομάδα και έφτασε τους 37 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο αρχισκόρερ, Χρήστος Τζιώρας, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ ο αρχηγός, Μάριος Χούσος, ολοκλήρωσε την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης στο φετινό πρωτάθλημα. Την ερχόμενη Κυριακή (07/04, 16:00) ακολουθεί ο κρίσιμος εντός έδρας αγώνας με την Δόξα Δράμας.


Η ΑΕ Καραϊσκάκης  μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και στο 7΄ βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Τζιώρα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 23΄ έγινε το 0-1 για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν ο Ψιάνος βρήκε τον Τζιώρα, αυτός σούταρε και ο Σφέτσος απέκρουσε προσωρινά, όμως ο επιθετικός της ομάδας μας πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους η ΑΕ Καραϊσκάκης θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα, όμως το σκορ παρέμεινε στο 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Καραϊσκάκης  μπήκε με σκοπό να «τελειώσει» την υπόθεση νίκη και τα κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο 47΄ ο Ψιάνος έδωσε την ασίστ και ο Τζιώρας σκόραρε για το 0-2. Στο 50΄ ήρθε το 0-3 για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν ο Τζιώρας πέρασε και τον πορτιέρο Σφέτσο και πλάσαρε σωστά προς την εστία της Σπάρτης, σημειώνοντας χατ-τρικ. Το τελικό σκορ, 0-4, διαμορφώθηκε στο 71΄ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Χούσου.


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Διαιτητής: Ντάουλας Φώτιος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής). Α΄ Βοηθός: Κακαφώνης Μιχαήλ (ΕΠΣ Αχαΐας). Β΄ Βοηθός: Κοττορός Εμμανουήλ (ΕΠΣ Δωδεκανήσου). 4ος Διαιτητής: Τσουκαλάς Χαράλαμπος (ΕΠΣ Αθηνών).


ΑΕ Σπάρτη (Ηλίας Βάλης): Σφέτσος, Τσίμαν, Φραγκούλης, Καλούσης, Ντούσκας, Ζαχαριουδάκης, Νάτσης, Ρόμο, Τουρέ, Δαδάκος, Καινούργιος.


ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Χρούσιελ, Παντίδος, Ροντρίγκεζ, Μασούρας, Ψιάνος (59΄ Καραγιαννίδης), Χούσος, Κάκκο (66΄ Μπαρτσένα), Τζιώρας (70΄ Μπαλντέ).