Η ακτινογραφία των 12 αντιπάλων του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας

Σαλπάρει για την Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Καστοριάς, Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, που τοποθετήθηκε στον 3ο όμιλο έχοντας να διασταυρώσει τα ξίφη του με 12 αντίπαλους.
Με περίσσια πίστη και συγκρατημένη αισιοδοξία ο Μέγας Αλέξανδρος ανοίγει τα πανιά του και βάζει πλώρη για το παρθενικό του ταξίδι στην Γ’ Εθνική. Ο 3ος όμιλος που θα μετάσχει αποτελείται από 13 ομάδες, χωρίς ακόμη να έχει γνωστοποιηθεί πόσες ομάδες θα προβιβάζονται στην Football League, αλλά και πόσες θα υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Από την Κέρκυρα μέχρι την Ναύπακτο!
Είναι γεγονός πως το μεγάλο όνομα εκλείπει από τον τρίτο όμιλο, ενώ σε κάθε περίπτωση το άκουσμα των αντιπάλων δεν τρομάζει στην ανάγνωση του.
Ο πρωταθλητής Τηλυκράτης Λευκάδας, αναμένεται φέτος να κατεβάσει τον πήχη ρίχνοντας σημαντικά το υψηλό περσινό του μπάτζετ, κάτι που αποτυπώνεται με τη λύση της συνεργασίας αρκετών έμπειρων ποδοσφαιριστών.
Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως ο δευτεραθλητής Νέος Αμφίλοχος, δεν δήλωσε καν συμμετοχή, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα.

Άργησε αλλά εν τέλει συγκροτήθηκε ο Μακεδονικός Φούφα, που στην τρίτη διαδοχική σεζόν του στην Γ’ Εθνική, γνωρίζει τα μονοπάτια και διαθέτοντας την εμπειρία είναι από τους συλλόγους που μπορούν να τερματίσουν στα υψηλά κλιμάκια του βαθμολογικού πίνακα.

Στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου συγκαταλέγονται ξεκάθαρα οι δύο ομάδες της Κέρκυρας, που δαπάνησαν τα περισσότερα χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.
Η Α.Ε. Λευκκίμης άλλαξε ριζικά το έμψυχο δυναμικό, αναβαθμίζοντας το ρόστερ με παίκτες από το πάνω ράφι. Η έλευση Μαγκαφίνη δείχνει πως ο τίτλος είναι στις δυνατότητες των “ερυθρόλευκων”, που ξεκινούν από θέση ισχύος τη μάχη για την κούρσα της πρωτιάς.

Ολικό λίφτινγκ είχαμε και στον Κρόνο Αργυράδων με την άφιξη καταξιωμένων ποδοσφαιριστών στο νησί (Κοιλιάρας, κ.α) να αναδεικνύει τις υψηλές φιλοδοξίες των νεοφώτιστων.

Αισθητά πιο ενισχυμένος θα παρουσιαστεί και ο Θεσπρωτός, από την στιγμή που το συγκρότημα της Ηγουμενίτσας διατήρησε τον κορμό του, προσθέτοντας παράλληλα τέσσερις ποιοτικές μεταγραφές που ανεβάζουν το επίπεδο του ρόστερ.
Η συσπείρωση που παρατηρείται είναι μεγάλη, καθώς στο διοικητικό σχήμα εισήλθαν τρία νέα πρόσωπα της περιοχής και οι βλέψεις δεν περιορίζονται μόνο στην εξασφάλιση της σωτηρίας.

Στο γκρουπ των νεοφώτιστων με την παρθενική του παρουσία στην κατηγορία, συγκαταλέγεται και το συγκρότημα του Θεόδωρου Βόλτση.

Ο Α.Ο. Φλωριάδας Άρτας, τα Αεράτα Γρεβενών, το Σούλι Παραμυθιάς, ο Αχέρων Καναλακίου, οΘρίαμβος Σερβιανών, ο Ναυπακτιακός Αστέρας και ο γειτονικός Μακεδονικός Σιάτιστας είναι οι ομάδες που προβιβάστηκαν φέτος στην Γ’ Εθνική και ο πρωταρχικός στόχος τους είναι η εξασφάλιση της σωτηρίας, ενώ από τον περσινό όμιλο δεν δήλωσαν συμμετοχή δύο ομάδες, ο Ν. Αμφίλοχος και η Δόξα Κρανούλας.

Αναλυτικά ο 3ος όμιλος αποτελείται από τις εξής 13 ομάδες:
Τηλυκράτης Λευκάδας, Μακεδονικός Φούφα, Θεσπρωτός, ΑΕ Λευκίμμης, Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, Θρίαμβος Σερβανιών, Μακεδονικός Σιάτιστας, Γρεβενά Αεράτα, Σούλι Παραμυθιάς, ΑΟ Φλωριάδας, Κρόνος Αργυράδων, Αχέρων Καναλακίου.

πηγή: sentranews.gr