Η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για τον αγώνα με την Παναχαϊκή

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/04) η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Παναχαϊκής.
Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018 και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (25/04), με ώρα έναρξης στις 17:00 το απόγευμα, στο γήπεδο «ΓΕ Παναχαϊκής» Αγυιάς Πάτρας.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (24/04), ο προπονητής της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή, την οποία απαρτίζουν οι ποδοσφαιριστές: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Άτσκα, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης, Χρούσιελ (αμυντικοί), Γούλας, Κόλλινς, Κουσίδης, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας, Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).
Εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές: Γυφτοκώστας, Δημητριάδης, Μακρίδης, Μπεκατώρος, Μπουσινάκης και Σιαράβας.
Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (25/04) για την Πάτρα, με ενδιάμεσο σταθμό το Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας όπου θα γευματίσει.