Η αποστολή του Πιερικού για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Με δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές θα μεταβεί στη Φιλιππιάδα ο Πιερικός, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Μιχάλης Ζιώγας δε συμπεριέλαβε στα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση τον τιμωρημένο Κολομπάκη που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του για την αποβολή του στον αγώνα με το Διαγόρα Σεβαστής, αλλά και τον Παπαδόπουλο που έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω προβλήματος στην κλείδα, και πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, με την Πύδνα Κίτρους. Επίσης, στη Φιλιππιάδα δε θα βρεθεί και ο Καμαρά, που αποκλείστηκε από τον Θεσσαλό προπονητή, κίνηση που δεν αποκλείεται να προμηνύει την αποχώρησή του από την ομάδα της Κατερίνης.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Πιερικού, η οποία ανακοινώθηκε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης είναι οι Πιζάνι, Σοϊλεμέζογλου, Αγησιλάου, Κραγιόπουλο, Τριανταφυλλίδη, Νταντίνη, Λούγκο, Μπαρούτα, Παρδάλη, Τριανταφύλλου, Κοκονόζι, Γαλανόπουλο, Συμεωνίδη, Παναγιωτίδη, Γελαδάρη και Λαζόπουλο, Μάρκου, Ρέντι.

Στις τάξεις του Πιερικού επικρατεί αισιοδοξία ότι απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους, η ομάδα είναι σε θέση να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δυο βαριές ήττες από Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη Βόλου και να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

πηγή: katerinisport.gr