Η επίσημη «πρώτη» της Αναγέννησης Άρτας (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Αναγέννηση και ο καθιερωμένος αγιασμός στο δημοτικό στάδιο Άρτας παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης.

Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, όπου ευχήθηκαν καλή χρονιά στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και έδωσαν τις εγγυήσεις τους για παροχή όλων των απαραίτητων εφοδίων που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές γνωρίστηκαν μεταξύ τους και προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Τάσου Νταλάκα και των συνεργατών του.

Από ποδοσφαιριστές έδωσαν το “παρών”, όσοι ανήκουν αυτοί τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας, και συγκεκριμένα οι Μήτσιος, Μπόκος, Πατσιούρας, Τσελά, Χεμπεγιά, Φωλίνας, Παππάς, Παπαρούνης, Σχισμένος, Κραμπής, Θεοδώρου, Λάκκας, Έξαρχος, Σκανδάλης, Κόλινς, Χούσος, Γκολάκου, Δήμος, Παππάς Ν., Μαλτέζος, Παπακίτσος Δ., Παπακίτσος Αλ., Μπότσαρης, Σιδηρόπουλος, Καλούδης και Ροβίνας, ενώ το προπονητικό τιμ ήταν σύσσωμο δίπλα στους ποδοσφαιριστές, με τον προπονητή Τάσο Νταλάκα, να έχει στο πλευρό του βοηθό πλέον, Γιώργο Νταλάκα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Αράπη, το γυμναστή Ηλία Ρούσσα και το φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Κουτρούμπα.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τάκης Παπαβασιλείου (που ήταν εκεί όπως και άλλα μέλη του ΔΣ της ομάδας), ο οποίος αφού ευχήθηκε μία καλή σεζόν, τόνισε πως αυτό που δεν άφησε πέρσι την ομάδα ο COVID-19, να πετύχει, δηλαδή την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, είναι κύριος στόχος να επιτευχθεί φέτος

Τέλος την Δευτέρα ανακοινώνετε μια σημαντική μεταγραφή για την Αναγέννηση Άρτας που θα κάνει αίσθηση.