Η ΕΠΟ αποφασίζει πόσες ομάδες θα ανεβούν από την Football League

Η Super League λίγο μετά τις 18.00 έκανε τις απαιτούμενες διαδικασίες για την έγκριση της προκήρυξης με τρεις ομάδες να πέφτουν και μία να ανεβαίνει προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Έτσι και έγινε λοιπόν. Η προκήρυξη – μετά το ραντεβού των Κούγια – Σπανού στο Υπουργείο του Παππά εκεί όπου έγινε δεκτό το αίτημα των 2 για συμβόλαια για όλους για την ΕΡΤ εάν δεν προκύψει νέα συμφωνία με τη NOVA – πέρασε και έτσι όπως αναμενόταν θα πέφτουν 3 ομάδες και θα ανεβαίνει μόνο 1 από την Football League. Με τα τωρινά δεδομένα όλα δείχνουν πως θα πάμε κανονικά σε σέντρα στις 25 Αυγούστου και ενώ θυμίζουμε πως τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας στο Nations League.

Στην Football League καλούνται να δεχθούν την αναλογία 3-1, σε ένα ερώτημα όπου η ΕΠΟ θα αποφανθεί οριστικά ως ανώτατη αρχή.

Για να ολοκληρωθεί το παζλ της Super League για την επόμενη σεζόν, απομένει να συμφωνήσει και η Football League στην αναλογία 3-1. Δηλαδή να υποβιβαστούν 3 ομάδες στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία και να προβιβαστεί 1 από εκείνη. Η τελευταία έχει ήδη ψηφίσει την προκήρυξη της επόμενης σεζόν με σύστημα 4-2 όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση – ως λίγκα – για τα σημερινά τεκταινόμενα.

ΠΗΓΗ: gazzeta