Η Θύελλα Κατσικάς πήρε τη νίκη, 2-0 την Αναγέννηση Στάνου

Παρά την νίκη της Θύελλας Κατσικάς με 2-0 στην έδρα της απέναντι στην Αναγέννηση Στάνου δεν πήρε το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς σε συνδυασμό με τη νίκη του Αστέρα Πετριτή επί του Απόλλων Πάργας μένει στην τέταρτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, χάνοντας στην ισοβαθμία με Καστοριά και Απόλλωνα Πάργας την άνοδο.

 

Για το ματς, η Θύελλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης καθώς κέρδισε πέναλτι, κάθετη πάσα του Κατσίφα στον Γούλα, αυτός ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα Καραγκούνη και ο διαιτητής δίχνει την άσπρη βούλα.

 

Ο Πάνος εκτελεί το πέναλτι και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το αφιέρωσε στον Γιάννη Μπαλαούρα που έφυγε άδικα από τη ζωή.

 

Στο 89ο λεπτό ο Δημητρακάκης με ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

 

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Αναστασίου, Κολιούσης, Μελιγγιώτης, Ψαρράς, Πάνος, Τσουμάνης (63′ Ζήκος), Γούλας (80′ Μαρούλης), Πολυχρόνης, Παπουτσής (80′ Δημητρακάκης), Κατσίφας (80′ Κυριακίδης), Βαρτζιώτης (57′ Καζαντσίδης).

 

Αναγέννηση Στάνου (Μιμηγιάννης): Καραγκούνης Παγώνης, Καραλής, Μπακαδήμας, Ψήλος, Νικολογιάννης, Γιαννιώτης, Δράκος (50′ Βασιλάρης), Αγγέλης (66′ Αλπέντζος), Καβαλλάρης, Τσιούνης (46′ Γώγα).