Η Θύελλα Κατσικά πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ηπείρου

Η Θύελλα κέρδισε 3-2 τον ΠΑΣ Κράψης και κατέκτησε τον τίτλο στα Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Η θρυλική Θύελλα Κατσικά στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ηπείρου και θα διεκδικήσει την επιστροφή στη Γ’ Εθνική σε αγώνες κατάταξης με τις πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων Αιτωλοακαρνανίας (Αναγέννηση Στάνου), Πρέβεζας/Λευκάδας (Απόλλων Πάργας), Κέρκυρας (Αστέρας Πετριτή), Θεσπρωτίας, Άρτας (A. E. Ξηροβουνίου), Καστοριάς (ΑΣ Καστοριά 1980). Στη σημερινή αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής η Θύελλα κέρδισε  με σκορ 3-2 τον ΠΑΣ Κράψης και κατέκτησε τον τίτλο, έχοντας το πλεονέκτημα ισοβαθμίας έναντι του Αγροτικού Καστρίτσας που κέρδισε 1-0 στην Κόνιτσα την τοπική Πίνδο. Ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί των παικτών, του προπονητή Νίκου Γκούρα, του προέδρου Αλέξανδρου Βαρτζιώτη, των μελών του διοικητικού συμβουλίου με τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας. Εντός των ημερών θα γίνει και η απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια Θύελλα. Πέρσι υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική, καθώς αποδυναμώθηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας. Τώρα έχει στόχο να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Κράψης, στο ημίχρονο προηγήθηκε με σκορ 3-0 με γκολ που σημείωσαν Κατσίφας (32’) και Κοντογιάννης (35’, 41’). Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Κράψης με τέρματα των Νούγια (50’) και Μαργιόλα (83’) μείωσε το σκορ σε 3-2. Άριστη η διαιτησία του Νέου και των βοηθών Διαμάντη και Τσάντα.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ (Νίκος Γκούρας): Καραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λευτέρης Λισγάρας του Νικολάου (53’ Ζήκος), Πάνος, Πολυχρόνης (53’ Μαρούλης), Γούλας, Τσουμάνης, Κοντογιάννης (53’ Καζαντσίδης), Κατσίφας (42’ Λευτέρης Λισγάρας του Αποστόλου), Βαρτζιώτης (73’ Σκούφης).

ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ (Βασίλης Σιαφάκας): Σταυρόπουλος, Μαρμούτας, Τσόγκας, Τσίος, Τζίμας, Τσάνης, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Μαργιόλας, Νούγιας, Χριστογιάννης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Πίνδος Κόνιτσας – Αγροτικός Καστρίτσας 0-1

17.15 Θύελλα Κατσικά – ΠΑΣ Κράψης 3-2

 

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Θύελλα Κατσικά 15

———————————————————

Αγροτικός Καστρίτσας 15

ΠΑΣ Κράψης 9

Πίνδος Κόνιτσας 0

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Θύελλα Κατσικά ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια. ΠΑΣ Κράψης και Αγροτικός Καστρίτσας ξεκίνησαν με συν 2 βαθμούς. Οι αγώνες ήταν διπλοί.

πηγή: agon.gr