Η καλύτερη 11άδα της Football League

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την 8η αγωνιστική.

photo: intime.gr

Προπονητής – Παπαματθαιάκης (ΑΕ Καραϊσκάκης): Οδήγησε την ομάδα του σε σπουδαίο «διπλό» κόντρα στον Ηρακλή, με 1-0.

Τερματοφύλακας – Κουτζαβασίλης (Κέρκυρα): Εξαιρετικός σε όλο το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα έκανε την επέμβαση του αγώνα σε εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, κρατώντας τη νίκη με 2-1.

Αμυντικός – Γκαλίτσιος (ΝΠΣ Βόλος): Άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 3-1 επί του Πλατανιά.

Αμυντικός – Χρούσιελ (ΑΕ Καραϊσκάκης): Ο αμυντικός των Αρτινών, μαζί με τον Παπανίκου (αλλά και τον γκολκίπερ Στεφανάκο) ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες της νίκης επί του Ηρακλή.

Αμυντικός – Παπανίκου (ΑΕ Καραϊσκάκης): Αλάνθαστος στην εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή.

Αμυντικός – Νιάρος (ΑΟ Τρίκαλα): Από δική του ασίστ προήλθε το δεύτερο γκολ του ΑΟΤ, στο 2-0 επί του Ηροδότου, ενώ ήταν και άριστος αμυντικά.

Μέσος – Λινάρδος (Κέρκυρα): Δύο γκολ και τοπ επιπέδου εμφάνιση από τον χαφ του ΑΟΚ, στο 2-1 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη.

Μέσος – Σουντουρά (Απόλλων Πόντου): Σκόραρε κόντρα στην Παναχαϊκή κι έδωσε σημαντικό βαθμό στην ομάδα του, σε μία δύσκολη έδρα.

Μέσος – Παπαδόπουλος (Αιγινιακός): Ένα γκολ και μία ασίστ για τον χαφ του Αιγινιακού, στο 3-2 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού στα Χανιά.

Μέσος – Τσιάρας (ΑΟ Τρίκαλα): Ατελείωτα χιλιόμετρα και άριστο παιχνίδι τακτικά από τον χαφ του ΑΟΤ, στο 2-0 επί του Ηροδότου.

Επιθετικός – Μάντζης (ΝΠΣ Βόλος): Σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι, στο 3-1 επί του Πλατανιά.

Επιθετικός – Μπιανκόνι (Πλατανιάς): Μπορεί η ομάδα του να μην κέρδισε, ωστόσο, αυτός ήταν σε εξαιρετική μέρα, σκοράροντας και πάλι.