Η καλύτερη 11αδα του 3ου ομίλου

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την 9η αγωνιστική.

Προπονητής – Χονδρογιάννης (Κρόνος Αργυράδων): Ντεμπούτο με εμφατική νίκη στον πάγκο του Κρόνου για τον Έλληνα τεχνικό, κόντρα στα Γρεβενά Αεράτα.

Τερματοφύλακας – Μπίτσης (Μακεδονικός Φούφα): Όσο το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας του, πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να πετύχουν και δεύτερο και… τρίτο γκολ.

Αμυντικός – Δημητρίου (Τηλυκράτης): Αν και δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα οι αμυντικοί του «Τήλυ», ο αμυντικός της ομάδας όποτε χρειάστηκε, ήταν παρών.
Αμυντικός – Πάσχος (Θρίαμβος Σερβιανών): Εκείνος και οι υπόλοιπη της άμυνας του Θριάμβου διατήρησαν το «μηδέν», απέναντι σε μια από τις πιο καλές επιθέσεις του πρωταθλήματος.
Αμυντικός – Πριόνας (Τηλυκράτης): Με το γκολ του στο 80’ λύτρωσε την ομάδα του και της έδωσε τους τρεις βαθμούς, στο παιχνίδι με τη Φλωριάδα.
Αμυντικός – Βραχνός (Θρίαμβος Σερβιανών): Καλός ο Έλληνας αμυντικός στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Μέσος – Τσουμάνης (Θρίαμβος Σερβιανών): Άνοιξε το σκορ, στη νίκη της ομάδας του επί του Ναυπακτιακού Αστέρα.
Μέσος – Καλογιαννίδης (Μακεδονικός Φούφα) Μπήκε στο 70’ και μέχρι το τέλος του αγώνα είχε πετύχει δύο τέρματα, κλειδώνοντας τη νίκη κόντρα στο Σούλι Παραμυθιάς.
Μέσος – Μουζακίτης (Κρόνος Αργυράδων): Έκλεισε τον χορό των τερμάτων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 4-1.

Επιθετικός – Χαρτσιάς (Κρόνος Αργυράδων): Πέτυχε τα δυο από τα τέσσερα τέρματα του Κρόνου, στην άνετη νίκη επί των Γρεβενών Αεράτων.
Επιθετικός – Τσεβανέδης (ΑΕ Λευκίμμης): Στο 45’ μπήκε, στο 48’ έκανε το 1-1 και οι Κερκυραίοι πήραν στην Ηγουμενίτσα τον βαθμό της ισοπαλίας.
Επιθετικός – Νικολόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας): Στις καθυστερήσεις έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του! Τη νίκη που ανέβασε τους Καστοριανούς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.