Η. Μαγκάκης: Θ’ αποδειχτεί χρήσιμος ο βαθμός που πήραμε

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ήταν η αιτία που δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι, σύμφωνα με τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας Ιωάννη Κερλίδη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: “δεν προάγεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τέτοιους αγωνιστικούς χώρους”, είπε χαρακτηριστικά και στο σημείο αυτό, αναρωτήθηκε αν ο δήμαρχος της πόλης, είναι ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο της πόλης του.

Για τον αγώνα είπε ως η ομάδα του, είχε το έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε ν’ αναπτυχθεί, έτσι ώστε να δημιουργήσει τις φάσεις, αλλά αυτό ήταν ανεπίτρεπτο. “Έγινε ένα αμφίρροπο ματς, στο οποίο και οι δυό ομάδες άξιζαν την ισοπαλία”, τόνισε για να καταλήξει με ευχές για καλή πορεία στον Σκουφά.

Ο προπονητής του Σκουφά Ηλίας Μαγκάκης επεσήμανε πως η ομάδα του, αντιμετώπισε μια έμπειρη ομάδα, που είναι χρόνια στην κατηγορία. “Προσπαθούμε ν’ αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις ομάδες, που έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από μας”, είπε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: “Δεν γνωρίζαμε πολλά για τον αντίπαλο και θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, για το πάθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια του αγώνα”.

Μιλώντας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είπε: “Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και ο ένας βαθμός θα μας βοηθήσει, για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή μας στην κατηγορία”.

πηγή: epithesi.gr