Η Μονακό στο πλευρό του Οδυσσέα

Φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια η Μονακό στηρίζει ουσιαστικά το μικρό “αδελφάκι” της τον Οδυσσέα Νυδρίου καθώς έχει ήδη στείλει το υλικό ένδυσης για τη νέα σεζόν για την ομάδα.

Ο σύμβουλος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, Σετργκέϊ Τσερνίτσιν με την συνδρομή της διοίκησης της Γαλλικής ομάδας παρέδωσε στους ανθρώπους της τοπικής ομάδας ότι μπορεί να χρειαστούν ενόψει της νέας σεζόν και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Οδυσσέα που ξεκινάει τις προπονήσεις του στις αρχές Αυγούστου. “Είναι μεγάλη μας χαρά να συναντάμε φίλους στο Νυδρί και να μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Αυτή η αδελφοποίηση ήρθε για να συσφίξει τις σχέσεις μας αλλά και για να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στα ταλαντούχα παιδιά της Λευκάδας που ονειρεύονται καριέρα εκτός νησιού αλλά και εκτός συνόρων. Καλή τύχη Οδυσσέα!”

Από την πλευρά της ομάδας του Νυδρίου, ο προπονητής Χρήστος Βάνας θέλησε να πει δυο λόγια για αυτή τη συνεργασία των δύο ομάδων που μόνο οφέλη έχει αποφέρει στον σύλλογο: “Είμαστε χαρούμενοι που και φέτος η Μονακό δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον σύλλογό μας. Για εμάς  οι άνθρωποί της είναι πλέον φίλοι και είναι μια πολυεπίπεδη συνεργασία που όλοι ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ομάδας του Πριγκιπάτου καθώς και την οικογένεια Ριμπολόβλεφ να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο γαλλικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα στο δικό μας τοπικό πρωτάθλημα για το καλύτερο!”  Το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης του Οδυσσέα: Στάθης Καρτάνος, Σπύρος Βερύκιος, Κώστας Γαζής, Κώστας Κατωπόδης και Κυριάκος Βερύκιος.

πηγή: lefkadapress.gr