Η νέα ομάδα του Αλέξανδρου Δάλλα!

Παρελθόν αποτελεί απ’ τον Θρίαμβο Λούρου ο Αλέξανδρος Δάλλας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Θύελλα Κατσικάς. 

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Θύελλας Κατσικάς, αποκτώντας τον πλάγιο αμυντικό Αλέξανδρο Δάλλα που αγωνιζόταν στην περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, ομάδα του Θρίαμβου Λούρου.

 

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πλάγιο αμυντικό Δάλλα Αλέξανδρο.
 Ο Αλέξανδρος με καταγωγή από τα Ιωάννινα έχει αγωνιστεί για τις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννενα Κ20, για το Βελισσάριο με το οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου, και έπειτα στο νομό Σερρών για την ομάδα του Πανσερραϊκού Κ19, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής(Γ Εθνική), Ολυμπιακό Λεύκωνα, Δόξα Λιθότοπου, ενώ επέστρεψε πέρυσι στα Ιωάννινα και αγωνιστική για λογαριασμό του Θριάμβου Λούρου κατακτώντας το πρωτάθλημα της Ενώσεως Πρέβεζας- Λευκάδας και μετέπειτα στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική.
Η διοίκηση και το προπονητικό staff καλωσορίζει τον Αλέξανδρο του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε του στόχους μας.