Η νέα ομάδα του Πρόδρομου Μπλατσιώτη!

Τον άνθρωπο που θα διεκδικήσει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια απέκτησε η ομάδα της Ζακύνθου που απέκτησε τον Πρόδρομο Μπλατσιώτη. Ο 23χρονος γκολκίπερ έχει καταγωγή από την Ημαθία ενώ έχει παίξει και στη Superleague 2 με τον Κισσαμικό. Μάλιστα μια χρονιά μετά επέστρεψε στη Βέροια όπου πανηγύρισε με τον σύλλογο την άνοδο στη Football League. Πέρσι αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ μέχρι πρότινος ήταν και στον Παναρκαδικό.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδας, θωρακίζοντας τα μετόπισθεν και ειδικά τα γκολπόστ με την απόκτηση του τερματοφύλακα Πρόδρομου Μπλατσιώτη.
Ο 23χρονος (21/12/1999) γκολκίπερ με καταγωγή από την Ημαθία, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας φτάνοντας μέχρι και την Κ 19.
Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με τον Kισσαμικό στην Super League 2, ενώ την επόμενη επέστρεψε στην Βέροια, με την οποία στο τέλος της πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. Μέχρι πρότινος ανήκε στον Παναρκαδικό, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδος.”