Η πρώτη του Τηλυκράτη (pics)

Σε πολύ καλό κλίμα και με τον αέρα του Πρωταθλητή έγινε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Τηλυκράτη στο γήπεδο “Πλάτωνας Γρηγόρης”

Για σχέσεις οικογένειας μίλησε ο πρόεδρος , Θανάσης Καραγιάννης , ο οποίος επεσήμανε ότι το ρόστερ της ομάδας δεν έχει κλείσει και επίκεινται ακόμη κάποιες μεταγραφές. Η προπόνηση ξεκίνησε χαλαρά με τον προπονητή Τάκη Κονιδάρη και το βοηθό του Στάθη Κατωπόδη να προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βασικές οδηγίες στους παίχτες. Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά πρωί και απόγευμα. Ο προπονητής της ομάδας , Τάκης Κονιδάρης, δήλωσε στο lefkadapress:

Θέλω να υπάρχει πρωτ’ απ’ όλα υγεία γιατί αν υπάρχει υγεία θα πάνε όλα καλά. Με την βοήθεια του κόσμου της και της Διοίκησης η ομάδα πιστεύω θα προχωρήσει και θα είναι δυναμικά ανταγωνιστική. Εννοώ όχι μόνο να παραμείνει στην κατηγορία αλλά να είναι στην πρώτη πεντάδα της κατηγορίας. Θα γίνει ακόμη κάποια ενίσχυση της ομάδας σίγουρα επιθετικού. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις. Από αύριο θα μπούμε σε ένα ρυθμό ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια”

Αυτοί που ήταν στην πρώτη προπόνηση: Δημητρίου, Δελλαπόρτας, Γεωργάκης, Πριονάς, Καταγής Γ., Λαμπρόπουλος, Ντόντο, Φερεντίνος, Μπουρδούβαλης, Παπακωνσταντής, Περιστέρης, Πλατυπώδης, Ιασωνίδης, Τσελάι Λ., Μπαλί Λ., Βασίλας, Λογαράς, Λάμπρης, Τρανουλίδης, Τσελάι Ρ., Καταγής Σπ., Φέτσης, Σαραόλι, Ματσίγγος.

PHOTOS

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????