Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (photos+vid)

Η ώρα του μεγάλου τελικού κυπέλλου έφτασε και οι δυο ομάδες Τηλυκράτης και Πανλευκάδιος συναντήθηκαν απόψε για την συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο IONIAN STAR στη Λευκάδα στην  παρουσία του βουλευτή Λευκάδας και αντιπροέδρου της ΕΠΣ κ. Θανάση Καββάδα, του εντεταλμένου σύμβουλου του δήμου Λευκάδας σε θέματα αθλητισμού κ. Σπυρίδωνα Πολίτη, του προέδρου της ΕΠΣ κ. Θωμά Κάρτσακλα, του γραμματέα της Ένωσης κ. Κώστα Τζίμα, των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ κ. Παναγιώτη Χαλκίδη και Δημήτρη Μάρη, του πρόεδρου της επιτροπής διαιτησίας κ. Ηλία Φίτσα, των διοικήσεων των δύο ομάδων, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Τηλυκράτη ανέφερε την θετική πορεία που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια κάνοντας το τρεμπλ της περσινής χρονιάς κάτι που ήταν πολύ σημαντικό . Και παρά τις δύσκολες φετινές συνθήκες η ομάδα έμεινε ενωμένη και κατάφερε να μείνει στην Γ΄εθνική. Η σκέψη  της οικογένειας του Τηλυκράτη ανέφερε ότι είναι στον ποδοσφαιριστή Άγγελου Δημητρίου για τις δύσκολες ώρες που περνάει.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Πανλευκάδιου  Κατωπόδης Μιχάλης ο οποίος ανέφερε την θετική πορεία που έκανε φέτος η ομάδα του θεωρώντας μια τεράστια επιτυχία φτάνοντας στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλους μεγαλύτερης κατηγορίας. Η ιστορία όμως θα γραφτεί αν τα παιδιά του Πανλευκάδιο καταφέρουν να σηκώσουν το κύπελλο την Κυριακή δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια ακολούθησε η συνέντευξη τύπου προπονητών και των αρχηγών και των δυο ομάδων. Μετά την συνέντευξη τύπου ακολούθησε γεύμα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στα παρακάτω βίντεο:

φωτο : Ρ.Εμιλιάνο