Θανάσης Παλάσκας: Θα κριθεί στον ρυθμό, την ένταση του αγώνα και την εμπειρία

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Κατάγεται από την περιοχή της Ελασσόνας, έχει φορέσει την φανέλα του ΠΟΕ, ενώ την σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο λόγος για τον Θανάση Παλάσκα που πριν μας καταθέσει την άποψή του για το σαββατιάτικο ματς Κυπέλλου Ελασσόνας – Τηλυκράτη, ανέφερε πως χάρηκε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης που θα φέρει αντιμέτωπες δύο πρώην ομάδες του. “Θα κριθεί στον ρυθμό, την ένταση του αγώνα και την εμπειρία” μας ανέφερε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός που υποστήριξε ότι ο Τηλυκράτης έχει ένα μικρό προβάδισμα “λόγω της εμπειρίας του”.

Ερωτηθείς για το δυνατό σημείο των γηπεδούχων στάθηκε στον ενθουσιασμό τους και από την πρόσφατη πρόκριση (στην διαδικασία των πέναλτι), αλλά και στην συνοχή τους εξαιτίας του ότι το 90% των παικτών του ΠΟΕ προέρχεται από την περιοχή της Ελασσόνας. Παράλληλα μίλησε για την σταθερότητα που υπάρχει στην ομάδα της περιοχής του, που όπως είπε αποτελεί έργο του προέδρου της.

Στην Ελασσόνα αγωνίζεται ένας πρώην παίκτης του Τηλυκράτη, ο Σωτήρης Χάμος, ενώ ξεχωρίζουν ο τερματοφύλακας Γούπος και ο μέσος Καραγκούνης.

Στην ερώτηση για την επιθυμία του αναφορικά με την πρόκριση, ο Θανάσης Παλάσκας προχώρησε σε… ντρίμπλα λέγοντας ότι είναι υποστηρικτής του ΠΑΣ Σφακιωτών, του οποίου διαθέτει και εισιτήριο διαρκείας.

photo: athleticlarissa.gr