Θεσπρωτός: Δυό μεταγραφές – επιστροφές

Με διπλή προσθήκη, άνοιξε ο Θεσπρωτός τον… χορό των μεταγραφικών κινήσεων για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Μέτα την ανανέωση της συνεργασίας με εννέα ποδοσφαιριστές ο κιτρινόμαυρος σύλλογος προχώρησε και στις δυο πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις.

Προκείται για δυο πρώην παίκτες του Θεσπρωτού οι οποιοι την σεζόν που μας πέρασε φορούσαν την φανέλα του Αστέρα Παραποτάμου στην Γ΄Εθνική.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Πανταζή και Δημήτρη Σουλιώτη, και οι δύο μέλη της ομάδας που ξαναέφεραν τον Θεσπρωτό στη Γ΄Εθνική.

Παναγιώτης Πανταζής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα»
Ο 25χρονος αμυντικός μετά από ένα διάλειμμα δυο ετών στην ομάδα του Παραποτάμου επιστρέφει στην Ηγουμενίτσα και τον Θεσπρωτό, με τον οποίο την τριετία 2013-16 πραγματοποίησε 58 εμφανίσεις στην Γ΄Εθνική. Το 2017 μετά από μια γεμάτη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσπρωτίας με τον Αστέρα Παραποτάμου και την χρονιά που μόλις τελείωσε αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα  σε 22 παιχνίδια (Γ΄ Εθνική και κύπελλο) συνολικά.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει ο Θεσπρωτός τους στόχους του» , ήταν τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Πανταζή στο ΤheBall.gr, ενώ στην συνέχεια μας ανέφερε ότι η πολύ καλή πορεία της ομάδας και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφασή του να επιστρέψει.

Επιστρέφει στα κιτρινόμαυρα και ο Δημήτρης Σουλιώτης. 
Ο Δημήτρης Σουλιώτης επιστρέφει στον Θεσπρωτό μετά από απουσία τριών ετών. Ο έμπειρος αμυντικός  είχε πραγματοποιήσει την τελευταία του χρονιά στο λιμάνι, 14 συμμετοχές στην Γ΄Εθνική ενώ τη σεζόν που μας πέρασε ήταν από τα βασικά στελέχη του Αστέρα στην Γ΄Εθνική καθώς αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Το πλατανόφυλλο είναι πολύ κοντά και σε τρίτη μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι αύριο ενώ οι διοικούντες τον σύλλογο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

πηγή: theball.gr