Θετικά μηνύματα από τον ΠΑΣ Αχέρων – Ισοπαλία 0-0 στο τελευταίο του φιλικό με τον Θεσπρωτό

Ο ΠΑΣ Αχέρων ολοκλήρωσε με λευκή ισοπαλία απέναντι στον Θεσπρωτό τον κύκλο των φιλικών αγώνων του πριν έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ήταν το τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα για την ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα και με τους γηπεδούχους να δείχνουν έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα που παρέταξε ο Βαγγέλης Τζιάρρας  είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, έβγαλε φάσεις για γκολ, τρομερή διάθεση και επιθετικότητα.

Καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν στο 19ο όταν ο Βέρμπης σούταρε από το ύψος του πέναλτι ο Κολιοφούκας απέκρουσε και ο Μανιώτης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού και άουτ.

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Καούρης-Παππάς

ΠΑΣ Αχέρων (Τζιάρρας): Κωνσταντάκος, Βασιλάκης, Γεωργάκης, Τάτσης, Ζδράβος, Πότσης, Μανιώτης, Ντόκος, Κυριάκης, Αναστασιάδης, Βέρμπης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσούνης, Κωνσταντίνου, Φράγκος, Βασιλειάδης, Κακιούζης, Λουκούμης και Νικολάου.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κολιοφούκας, Καμμένης, Κατίδης, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Ντόκο, Πέντσας, Πετράκης, Φερνάντο, Γκανσιέρ, Πατσέκο.

Αγωνίστηκαν και οι: Κίναλης, Καρδάνης, Γώγος, Ζιώγας, Ζούρκος, Κατσής, Κοντοές, Σταυρίδης, Λούκας και Ραμίρεζ.