Θύελλα Κατσικάς: Μεταγραφή Super League με Δημήτρη Μελιόπουλο

Το καλό το κρατούσε για το τέλος η Θύελλα Κατσικάς με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Μελιόπουλου ο οποίος έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα της Ξάνθης από την οποία πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ενώ ήταν και διεθνής με τις ομάδες Παίδων, Νέων και Ελπίδων.

Ο Μελιόπουλος σπουδάζει στα Γιάννενα και αυτό ενεργοποίησε την διοίκηση της Κατσικάς και ήρθε σε συμφωνία μαζί του και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί αύριο στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πιερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο Μελιόπουλο Δημήτριο.

Τα λόγια περισσεύουν για το Μελιο. Με θητεία στην Ξάνθη και την SL1 όπου η παρουσία του στην ακριτική ομάδα τον οδήγησε μετέπειτα με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων (Παίδων, Νέων, Ελπίδων) και τώρα στην Θύελλα Κατσικάς.

Η διοίκηση γνωρίζοντας ότι ο Μελιό πραγματοποιεί τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της πόλης μας κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά, παρουσίασε το πλάνο που έχει η ομάδα για τη νέα χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έτσι ήρθαμε σε συμφωνία.