Ισοπαλία 1-1 στην Καβάλα για Θεσπρωτό

Η Καβάλα με γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Θεσπρωτό και ανέβηκε στους 15 πόντους, ενώ οι Ηπειρώτες πήγαν στους 24 πόντους.

Δυναμικά άρχισαν οι δύο ομάδες στον αγώνα, με στόχο την απόκτηση όσο των δυνατόν περισσότερων πόντων. Στο 25′ λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα, άνοιξαν το σκορ με το γκολ του Σαραντίδη, κάνοντας το 1-0. Ο αγώνας συνεχίστηκε με την Καβάλα να έχει ευκαιρίες αλλά ο Θεσπρωτός κράτησε το προβάδισμα του και προηγήθηκε με 1-0 στο τέλος του ημιχρόνου (1-0).

Η Καβάλα έκανε αλλαγές στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου για να παίξει πιο επιθετικά, ώστε να πετύχει γκολ και να αποσπάσει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί. Οι δύο ομάδες ήταν μαχητικές και στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το 1-1 στο 88′ λεπτό με τον Σταμένκοβιτς. Το τελικό σκορ παρέμεινε στο 1-1 και οι δύο ομάδες πήραν από ένα πόντο.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (46′ Γροσδάνης), Στίκας, Σπάσιτς, Έμπερτ, Θωμαΐδης (72′ Μπελεβώνης), Αμούρ (86′ Αλίμι), Οκάν (46′ Αρμάλας), Καϊούμπι (46′ Σαμπανίδης), Σταμένκοβιτς.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Στεργίου, Γκανσιέρ, Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης (64′ Δημήτρουλας), Κωνσταντίνου, Σαραντίδης (80′ Γώγος), Ραμίρεζ (70′ Μπονίγια), Βαλιέντε.

πηγή: liganews.gr