Ιστορική στιγμή με την ίδρυση της πρώτης ποδοσφαιρικής Ενωσης Γυναικών

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ένα πολύ σημαντικό βήμα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου Γυναικών συντελέστηκε χθες 29/06/2023 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, με τη διεξαγωγή της Ιδρυτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Τον Σύλλογο και την Γυναικεία μας ομάδα του Κεραυνού στην παραπάνω Ιδρυτική Γενική Συνέλευση Ποδοσφαίρου Γυναικών, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος της Γυναικείας μας ομάδας κ.Ζήκος Ρεμπής.
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε το πρώτο καταστατικό της νέας Ένωσης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκλογική διαδικασία από όλους τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων.
Την Ιδρυτική Γενική Συνέλευση παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι της FIFA, Χάιντι Μπέχα και Μαριόν Γκαβά και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Παναγιώτης Παπαχρήστος.
Στην έναρξη της συνέλευσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της Ε.Π.Ο., Κυριάκος Φύτρας, τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η Ίδρυση της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών για την πρόοδο του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα.