Ισόπαλος (1-1) με τον Πανελευσινιακό ο Τηλυκράτης

Ο Πανελευσινιακός υποδέχθηκε τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη για την 19η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με το σκορ να σταματάει στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν δυναμικά στο παιχνίδι από την αρχή, όμως ο Τηλυκράτης ήταν αυτός που χτύπησε πρώτος με τον Νιφορόπουλο έπειτα από κάθετη μπαλιά του Ζδράβου και με πλασέ στο 32΄ λεπτό έκανε το 1-0.

Ο Πανελευσινιακός πέτυχε ένα σημαντικό γκολ με τον Μάρη στο 55΄λεπτο για την συνέχεια του παιχνιδιού, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς κρατάει την ομάδα της Ελευσίνας σε απόσταση αναπνοής για την πρώτη θέση, από την άλλη οι Λευκαδίτες ναι μεν δεν ηττήθηκαν σε μια δυνατή έδρα από ένα δυνατό αντίπαλο, έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν και άλλο την διάφορα στον βαθμολογικό πίνακα.

Πανελευσινιακός: Γκότσιος, Τόλιος, Οικονομόπουλος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μήσκου, Μαρής, Πορφηρόπουλος , Μπούσης, , Γεμιστός, Κακοσίμος

Τηλυκράτης: Παρδαλός, Παπανίκου, Τακίδης, Γιαννιώτης, Μπεκατώρος, Τόσκα, Τεγούσης, Εντουάρντο, Ζδράβος, Νιφορόπουλος, Γκουντρουμπής

Πήλιος Ελευθέριος