Κάλεσμα στους φιλάθλους της Αναγέννησης

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας: 

Ο Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας καλεί το φίλαθλο κοινό της Άρτας να στηρίξει την ιστορική ομάδα της πόλης, την Αναγέννηση Άρτας στη φετινή προσπάθεια που γίνεται ώστε να συνέχιση η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και φυσικά μέσα στο πλάνο του πρωταθλητισμού, ακολουθώντας την και στους εκτός έδρας αγώνες, κάτι το οποίο φυσικά και έγινε και στα δυο προηγούμενα εκτός, σε Παραμυθιά και Ιωάννινα.
Θεωρούμε, από δώ και στο εξής, ό,τι θα πρέπει η παρουσία του κόσμου να είναι ακόμη δυναμικότερη και μεγαλύτερη για να δοθεί έτσι η απαραίτητη ώθηση που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές μας για να συνεχίσουν να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.
Αυτή τη Κυριακή στο Καναλάκι, θα διεξαχθεί ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής του ομίλου μας αλλά και όλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την επίσης ανταγωνιστική ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου.
Για το λόγο αυτό θα διοργανωθεί εκδρομή με λεωφορείο, το κόστος του οποίου θα είναι κατ άτομο στα 5 ευρώ.
Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της ομάδας μας κ. Αποστόλη Ζουμπούλη στο τηλ. 6934 193554
Όλοι μαζί κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα.
Με τιμή το Δ.Σ.