Κίνηση επαναπατρισμού Μπαλάφα

Ο Καραϊσκάκης Άρτας επιδιώκει τον… επαναπατρισμό του μέσου, Σωτήρη Μπαλάφα.

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε παραθέσει ο ιδιοκτήτης του Καραϊσκάκη Άρτας, Οδυσσέας Δράκος είχε ερωτηθεί αν αποτελούν μεταγραφικοί στόχοι Αρτινοί ποδοσφαιριστές από τη Super League. Ο χρηματοδότης της ΠΑΕ απέφυγε να μιλήσει με ονόματα και αρκέστηκε να τονίσει ότι έχουν γίνει επαφές και αναμένονται εξελίξεις.

Η περίπτωση ποδοσφαιριστή, λοιπόν, που φέρεται να απασχολεί τον Καραϊσκάκη Άρτας είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αυτή του Σωτήρη Μπαλάφα. Ο 32χρονος μέσος μένει ελεύθερος από την Κέρκυρα και οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να τον… επαναπατρίσουν. Ο ίδιος, άλλωστε, Αρτινός στην καταγωγή, έπαιξε για τελευταία φορά σε ομάδα της γενέτειράς του, την Αναγέννηση τη σεζόν 2004-05. Έκτοτε μετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Super League (ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Εργοτέλης, Κέρκυρα) με εξαίρεση δύο χρονιές στο ουκρανικό πρωτάθλημα (Χοβέρλα Ούζγκορον).

Η περίπτωσή του, βέβαια, δεν είναι εύκολη, αλλά στην ΑΕ Καραϊσκάκης θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Μπαλάφα να παίξει μαζί τους στη Football League την προσεχή σεζόν. Εξάλλου, είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Γιώργος Μακρής και να αφήσει κενό στη μεσαία γραμμή.

πηγή: footballleaguenews.gr

photo: intime.gr