«Καθάρισε» ο Τηλυκράτης Λευκάδας, 2-0 τον Θρίαμβο Σερβιανών

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Θρίαμβο Σερβιανών  για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τηλυκράτης μπήκε αποφασισμένος με αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 15ο λεπτό ο Κολοβός κοντά στην μεγάλη περιοχή κατέβασε την μπάλα και με καταπληκτική πάσα έβγαλε τον Περιστέρι σε θέση βολής ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και οι πανηγυρισμοί στην εξέδρα ξέσπασαν από τους φίλους του Τηλυκράτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Τηλυκράτης κυρίαρχος του παιχνιδιού έψαχνε ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε την νίκη και οριστικά την παραμονή. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει  ο Βασίλας στην φοβερή ευκαιρία που είχε, το έκανε ο Κολοβός με φανταστικό διαγώνιο σουτ από 20 μέτρα, δοκάρι και μέσα και 2-0 στο 81′ από τον φορ του Τηλυκράτη.

Δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά και έτσι ο Τηλυκράτης “σφράγισε” την παραμονή στη Γ’ Εθνική όπως του άξιζε.

Διαιτητής: Ματσούκας

Βοηθοί: Τσιλίκας – Καλυβόπουλος

Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Τεντζέρης,Πριόνας(86′ Μπαλή), Καταγής Σ., Δημητρίου, Χριστογιάννης, Τόσκα, Περιστέρης (73′ Βασίλας), Φράγκος, Γεωργούσης(89′ Γεωργάκης),  Καταγής Γ., Κολοβός.

Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης, Πάσχος (69′ Νάνος), Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (46′ Κωσταμένας), Βραχνος (απεβλήθη 90+), Τσιαφίτσας, Μούτσιος, Μπλετάς, Ηλίας (83′ Κτενάς), Ριτσάνης (46′ Αλεξίου).