“Καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανλευκάδιος κόντρα στον Αετός Αγιάς

Εύκολο απόγευμα είχε ο Πανλευκαδιος σήμερα κόντρα στον Αετό Αγιάς αφού κατάφερε να πάρει την νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι για την 25η αγωνιστική.

Αν και με αρκετές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα ο Πανλευκάδιος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τελευταία η ομάδα να μην μπορεί να τελειώνει εύκολα τις φάσεις.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να κλείσουν καλά τους χώρους στην άμυνά τους, βάζοντας έτσι δύσκολο έργο για τους παίχτες του Κατηφόρη.

Στο 12ο λεπτό ο Κούτσικος στάθηκε άτυχος καθώς είδε την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι.

Στο 30λεπτό  ο Καρελής με κεφαλιά άγγιξε το 1-0 αλλά η μπάλα βγήκε ελάχιστα έξω .

Στο 71΄ ο Κούτσικος με πέναλτι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη και στο 82΄ ο Ορφανός με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης

Βοηθοί: Σφονδύλη-Παναγιωτόπουλος

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης Χ., Κατωπόδης, Θεοχάρης (76′ Τζόλος), Κούμπης, Φλούδας, Αργυρός, Τουργέλης (76′ Χριστοδούλου), Καρελής (76′ Κοκόλης), Ορφανός, Κούτσικος (85′ Θειακός)

Αετός Αγιάς (Αλέκος Βάσι-Χρυσόστομος Κύργιος): Παπανικολάου, Γκίνης, Παππάς, Σκαρπός, Αθανασίου (70′ Γεωργίου), Δέσκας (85′ Παπάς), Λιάλιας, Μπέλλος, Παππάς ΣΤ., Λιάλιος Η.