Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, 2-0 τον Μακεδονικό Σιάτιστας

Την δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σημείωσε την Κυριακή (4/11) ο ΠΑΣ Αχέρων, καθώς με γκολ των Γούλα και Αναστασίου επιβλήθηκε με 2-0 του Μακεδονικού Σιάτιστας στο Καναλάκι, για την 6η αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρήστου Τζίμα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και έφτασε δίκαια στη νίκη, η οποία θα μπορούσε να είναι με περισσότερα τέρματα, καθώς οι παίκτες του ΠΑΣ Αχέρων έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων στην επανάληψη έκρινε τελικά τον αγώνα. Στο 53΄ ο Νικολάου σέντραρε από δεξιά, ο Γούλας νίκησε στον αέρα τον Λιάμη και άνοιξε το σκορ, διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Στο 79΄ απίστευτη ευκαιρία με διπλό δοκάρι για τον Μακεδονικό Σιάτιστας. Σέντρα του Σέχι από τα δεξιά κεφαλιά του Μούστα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή σουτ του Παπαγαθονίκου απέκρουσε ο Ραχιώτης η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Στο 88΄ από κάθετη πάσα του Νόνα ο Αναστασίου ξέφυγε και βγαίνοντας απέναντι στον Πάντο πλάσαρε για το 2-0.

Διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας)

Βοηθοί: Μάνος-Νούσιας (Άρτας)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Χρηστογιάννης (89΄Βασιλειάδης), Φράγκος, Πάνος, Νόνας, Νικολάου (61΄Βασιλείου), Κούσης (81΄Αναστασίου), Γούλας, Λουκούμης (87΄Ελέζι), Μιχάλης.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Στράτος Καραμπατζάκης): Πάντος, Μούστα, Λιαπτσής (74΄Σέχι), Τσιούκρας Ι. (76΄ Μπούρτζος), Τσιούκρας Χ., Λιάμης, Τσακνάκης (63΄ Μαλούτας), Παπαγαθονίκου, Ταφαρλής, Σβίρος (56΄Δονούλης), Μποζιάρης.