«Καθάρισε» την κούπα με τεσσάρα η ΑΕ Πρέβεζας

Με τέσσερα γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών, η ΑΕ Πρέβεζας επικράτησε με 4-0 του ΠΣ Ένωση Πάργας στον τελικό του Προπαιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Πανούση «καθάρισε» την υπόθεση της «κούπας» από το πρώτο ημίχρονο, με τέσσερα γκολ από το 29′ ως το 38′.

Αρχικά, ο Ράμμος στο 29΄ νίκησε τον Λαμπρούση με κοντινό πλασέ, και στο 31΄ ο Βάσσιος με ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2-0. Στο 34΄ ο Βάσσιος κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Ράμμος και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Το «κερασάκι» στην τούρτα ήρθε στο 38′ από τον Ράμμος με το τρίτο προσωπικό του γκολ στον αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι η ΑΕ Πρέβεζας κατέκτησε το  τρόπαιο του πρωταθλητή στο Προπαιδικό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Ντόμαρης-Δρόσου

ΑΕ Πρέβεζας (Παναγιώτης Πανούσης): Θεριανός, Ντελής, Σωτηρίου, Καλαντζής, Παπακοσμάς, Τζαβάρας, Λούπας, Ράμμος, Λαμπρούσης, Σάββας, Βάσσιος.

Έπαιξαν και οι: Νάτσιος, Ντοματάς, Λέσι, Παπαδιώτης, Σέργης, Γεωργάκης Ι., Γεωργάκης Λ.

ΠΣ Ένωση Πάργας (Γιώργος Πασχοδήμας): Λαμπρούσης, Ντόκος, Πασχοδήμας, Νάκος, Χασανάι, Πλασκασοβίτης, Τσαλούκας, Βουρεκάς, Δέσκας, Δούρος, Πάνου.

Έπαιξαν και οι : Λιάκος, Χαλκής, Μελίδης, Δημόπουλος, Παγιατάκης, Γιοχαλάς, Δάνδολος.