Καλή εμφάνιση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου παρά την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης

Σε καλό βαθμό ετοιμότητας έδειξε να βρίσκεται ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο δεύτερο φιλικό της σεζόν απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.

Μπορεί ο ΠΑΣ Αχέρων να γνώρισε την ήττα με 1-0 αλλά η εμφάνιση της ομάδας γέμισε με αισιοδοξία τον τεχνικό Χρήστο Τζίμα.

Οι «κυανόλευκοι» οι οποίοι προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ηττήθηκαν από μία ομάδα που θα αγωνιστεί για μια ακόμη σεζόν στην Football League και είναι σαφώς πιο έτοιμη.

Οι φάσεις της αναμέτρησης:
6΄. Κόρνερ Ψιάνου από δεξιά, κοντινή κεφαλιά του Παντίδου, απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ ο Ραχιώτης.
13΄. Εκτέλεση φάουλ του Χρηστογιάννη με πάσα για τον Νικολάου, το σουτ του τελευταίου κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
ΓΚΟΛ 1-0 στο 20΄. Η ΑΕ Καραϊσκάκης πίεσε στην άμυνα του Καναλακίου, με τον Κώστα να μην γυρνάει σωστά για τον Ραχιώτη και τον Χούσο να «τσιμπάει» την μπάλα για το 1-0.
26΄. Τετ α τετ ο Βασιλείου με τον Στεφανάκο, απομακρύνει ο πορτιέρο των Αρτινών.
57΄. Ωραίο μακρινό σουτ του Μασούρα, έδιωξε ο Ραχιώτης.
59΄. Ο Χούσος επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.
62΄. Μετά από σέντρα του Παπανίκου, ο Χούσος έπιασε την δυνατή κεφαλιά, όμως ο Ραχιώτης σταμάτησε εντυπωσιακά τη φάση με διπλή προσπάθεια.
71΄. Μακρινό σουτ του Ελέζι, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής: Αθανασίου, βοηθοί: Μάνος – Γκόκα.
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος (71΄ Μούτσα), Παπανίκου (76΄ Καψάλης), Χρούσιελ (46΄ Καπίας), Καραγιαννίδης (88΄ Θεμελής), Παναγιώτου (76΄ Βλάχος), Παντίδος (46΄ Μασούρας), Χούσος (82΄ Κούσης), Ψιάνος (76΄ Γυφτοκώστας), Ματθαίου (46΄ Κυριάκης), Παπαδόπουλος (64΄ Ζελέκου), Λίτσκας (46΄ Άλεξιτς).
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Χρηστογιάννης, Κώστας, Πάνος, Γούλας, Νικολάου, Κούσης, Μιχάλης, Λουκούμης, Βασιλείου.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Φράγκος, Ελέζι, Βασιλειάδης, Νόνας, Τσούτης, Καρίπογλου, Δήμας.