Καλύτερος προπονητής ο Τάκης Κονιδάρης, Ιασωνίδης, Γεωργούσης και Καταγής Γ. στην καλύτερη 11άδα του 3ου ομίλου

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την 4η αγωνιστική.

Προπονητής – Τάκης Κονιδάρης (Τηλυκράτης Λευκάδας): Τι κι’ αν έπαιζε με 10 παίκτες μετά το 60’… Οι Λευκαδίτες κατάφεραν και πέτυχαν δύο τέρματα στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, νικώντας τον Μακεδονικό Σιάτιστας με 3-1.

Τερματοφύλακας – Κράτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας): Η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες την 4η αγωνιστική, καθώς επικράτησε του Θριάμβου Σερβιανών με 1-0. Ο Κράτσιος κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του, βοηθώντας σημαντικά στην επίτευξη της νίκης.

Αμυντικός – Μήνος (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας): Έχει δώσει σημαντικές λύσεις Θόδωρα Βόλτση ο Έλληνας αμυντικός, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Με το τέρμα του, το οποίο έδωσε και τη νίκη κόντρα στους Πρωταθλητές Ιωαννίνων, έφτασε τα τρία γκολ. Πολύ καλά για αμυντικός!

Αμυντικός – Μπέρτσος (Θεσπρωτός): Αυτός και οι συμπαίκτες του στην άμυνα κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα, βάζοντας το δικό τους… χεράκι στην πρώτη νίκη του «πλατανόφυλλου».

Αμυντικός – Ιασωνίδης (Τηλυκράτης): Βοήθησε στη νίκη της ομάδας του επί της Σιάτιστας με 3-1.

Μέσοι – Φούντζουλας (Θεσπρωτός): Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του «πλατανόφυλλου», είναι ο παίκτης που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Μέσοι – Γ. Καταγής (Τηλυκράτης): Όλες οι επιθετικές ενέργειες περνούσαν από τα πόδια του Έλληνα επιτελικού μέσου, μετά την αποβολή του Φέτση.

Μέσοι – Μουζακίτης (Κρόνος Αργυράδων): Με την… γκολάρα του επί του Σουλίου, ο Μουζακίτης έδωσε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του.

Μέσοι – Βαρούχας (ΑΕ Λευκίμμης): Τι άλλο να έκανε; Πέτυχε δύο γκολ στο πάρτι της Λευκίμμης επί των Αεράτων και έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα.

Επιθετικός – Τσιόφλιος (ΑΕ Λευκίμμης): Σκόραρε στην «τεσσάρα» της ομάδας του.

Επιθετικός – Γεωργούσης (Τηλυκράτης): Πέτυχε το 1ο γκολ και δημιούργησε τα άλλα δύο της ομάδας του, ενώ είχε και δοκάρι.