Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χρήστος Καράμπαλης στο sportime24

0

Ο Χρήστος Καράμπαλης ανέλαβε σαν προπονητής στην ομάδα του Απόλλωνα ΝΛ μόλις μια μέρα πριν την αναμέτρηση με την Ένωση Πρέβεζας και μας μίλησε για τη νέα του ομάδα.

 

(Ερ)Ο Απόλλωνας έδειξε σχετικά αδύναμος σε αυτή την αναμέτρηση. Δέχθηκε κάποια γκολ εύκολα, ενώ έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό του αντιπάλου. Αυτή η εικόνα της ομάδας είναι η  πραγματικότητα, ή ήταν απλά μια άσχημη μέρα;

Η εικόνα της ομάδας σήμερα είναι η πραγματικότητα. Και αυτό γιατί είναι μία ομάδα, ίσως να είναι και η μοναδική ομάδα, η οποία είναι απροετοίμαστη. Υπήρχε ένα θέμα στις αρχές, για το αν θα κατεβεί στο πρωτάθλημα, το οποίο αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή. Είναι γενικά απροετοίμαστη και αυτό που είδαμε είναι η πραγματική της εικόνα.

(Ερ)Αυτό το γνωρίζατε πριν ακόμα αναλάβετε υποθέτω. Παρ’ όλα αυτά ήρθατε στον Απόλλωνα.

Δεν με πείραζε να αναλάβω μια απροετοίμαστη ομάδα, ούτε και το γεγονός ότι έπρεπε να δώσω 2 παιγνίδια σε 3 μέρες.  Ήρθα για να βοηθήσω και να δουλέψω τα παιδιά ώστε να γίνουν ομάδα, να μπαίνουν στο γήπεδο και να είναι ανταγωνιστικοί, για να μπορούν μέχρι το τέλος της χρονιάς να παλέψουν και να παραμείνουν στην κατηγορία, που είναι και ο στόχος μας. Πρέπει να έχω ένα περιθώριο μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, όπως είναι λογικό.

(Ερ)Υπάρχουν κάποια προβλήματα με κάποιους παίκτες όσον αφορά την προπόνηση;  Είναι κάτι που συναντάμε συχνά στις ομάδες αυτής της φιλοσοφίας, που δηλαδή εξυπηρετούν το άθλημα αλλά και την ανάγκη των παιδιών για αθλητισμό, συμπεριλαμβάνοντας παίκτες στις τάξεις τους από τις γύρω περιοχές οι οποίοι δεν πληρώνονται.

Υπάρχουνε κάποια παιδιά τα οποία δεν μπορούν να συμμετάσχουν την συγκεκριμένη ώρα που έχουμε ορίσει για προπόνηση, λόγω εργασίας. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε από κάποιον να αφήσει το μεροκάματό του και να έρθει για προπόνηση, ειδικά σε αυτές τις εποχές. Αυτά τα παιδιά αναγκαστικά ορισμένες προπονήσεις τις αναπληρώνουν σε ατομικές προπονήσεις , μόνοι τους.

(Ερ)Έχετε γνωρίσει την ομάδα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ή έχετε δρόμο ακόμα;

Είμαι 24 ώρες εδώ. Για μένα είναι μια εβδομάδα προσαρμογής αυτή που διανύουμε. Μια βδομάδα που πρέπει να γνωρίσω την ομάδα, να δω τις ατέλειες, σε όλο το φάσμα του Απόλλωνα ΝΛ.  Εκτός από το παιγνίδι δηλαδή , υπάρχουν πολλά κομμάτια που πρέπει να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται. Το πρώτο που διαπιστώσαμε είναι ότι είμαστε απροετοίμαστοι.

Ο λόγος που ήρθατε στον Απόλλωνα;

Ο λόγος είναι η σχέση μου με τον πρόεδρο της ομάδας, η πολύ στενή φιλική μας σχέση και πήρα αυτό το ρίσκο για να βοηθήσω την ομάδα και τον πρόεδρο να επιτύχουν το στόχο τους.

 

Αλέξης Πανταζής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ