«Καρέ» μεταγραφών για τον Οδυσσέα Νυδριού!

Σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησε σήμερα ο Οδυσσέας Νυδριού ο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Σκιαδάς από τον Α.Ο. Παλαίρου , ο μεσοεπιθετικός Στάθης Ζάτσε από τον Α.Ο. Παλαίρου, ο μεσοαμυντικός Αλέξανδρος Βουλγαρίδης από τον Α.Ο. Παλαίρου και ο Σπύρος Σάντας από τον ΑΟ Καρυάς.

Ο Παναγιώτης Σκιαδάς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική με τον Αίαντα Ταύρου, Νηρέας Πάρου, και Οδυσσέας Νυδριού, και στην Δ΄ και Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του  Τηλυκράτη Λευκάδας και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στον ΑΟ Παλαίρου.

Ο μεσοεπιθετικός Στάθης Ζάτσε, αγωνίστηκε στον Φωκικό, στον ΠΑΣ Σφακιώτες, και πέρυσι στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου και πέρυσι στον ΑΟ Παλαίρου όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο αμυντικός μέσος Αλέξανδρος Βουλγαρίδης που έχει περάσει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, Εθνικό Γαζώρου Σερρών πριν έρθει στη Λευκάδα για τον Τηλυκράτη την σεζόν που αυτός δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να βρεθεί στον ΠΑΣ Σφακιωτών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αμβρακικό Βόνιτσας, στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στον ΑΟ Παλαίρου.

Ο Σπύρος Σάντας αγωνιζόταν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στον ΑΟ Καρυάς, ενώ στο παρελθόν έχει παιξει στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στον ΠΑΣ Σφακιωτών και στον Αμβρακικό Βόνιτσας.