Κατωπόδης: «Η φιλοξενία μας θα είναι άψογη»

Ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Λευκάδας εγγυήθηκε πως θα υποδεχτεί την ομάδα και τον κόσμο του Ηρακλή με τον καλύτερο τρόπο.

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Λευκάδας Βασίλης Κατωπόδης, μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή για τα playoffs ανόδου στην Football League, την μετακίνηση οπαδών των “κυανόλευκων”, αλλά και πιθανή τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή:

“Είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε πρωτάθλημα στην Γ´ Εθνική. Είναι πρωτόγνωρο για εμάς, θέλουμε να το γιορτάσουμε, διεκδικούμε με αξιώσεις την άνοδο στην Β Εθνική.”

Για την χωρητικότητα του γηπέδου:

“Έχει άδεια για 1.900 άτομα Μακάρι να έρθουν τόσοι. Οι κερκίδες χωρούν γύρα στα 1.500 άτομα. Θα υπάρχει και κόσμος του Ηρακλή. Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να δουν την Λευκάδα. Θα κάνουν και τριήμερο, πέφτει και η πρωτομαγιά! Οι εγκαταστάσεις δεν είναι και οι καλύτερες. Βγάλαμε δύσκολη χρονιά. Πέραν του γηπέδου που ο χλοοτάπητας δεν είναι καλός, δεν είχαμε προπονητικό κέντρο, σε αυτό προπονούμασταν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά. Το χορτάρι είναι σε καλή κατάσταση τώρα. Το πατήσαμε, το ποτίσαμε και έχει βελτιωθεί η κατάσταση τώρα. Και ο Πανλευκάδιος έκανε προπονήσεις εδώ. Κάναμε προπονήσεις σε 7χ7, που δεν ήταν φυσικό χόρτο. Ήταν συνθετικό και ήταν λες και κάνανε προπόνηση σε τσιμέντο τα παιδιά.”

Για την υποδοχή στον “Γηραιό”:

“Εμείς σαν σωματείο και συνολικά σαν Λευκαδίτες, ειδικά τον Ηρακλή θα τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι όλοι καλοδεχούμενοι όλοι τους, η φιλοξενία μας θα είναι άψογη.”

Για τα playoffs συνολικά:

“Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές ομάδες πέραν των δυσκολιών, Βγήκαμε πρωταθλητές κάτι που ήταν στόχος μας. Εδώ και χρόνια. Στόχος τώρα είναι η άνοδος. Αυτό το μίνι-πρωτάθλημα το βλέπουμε σαν γιορτή του ποδοσφαίρου. Και ο καλύτερος να ανέβει!”

Για την τηλεοπτική κάλυψη:

“Έχουμε έρθει σε επαφή, δεν έχουμε καταλήξει, αυτοί ήρθαν σε επικοινωνία, εμείς ήμασταν φυσικά ανοιχτοί, Περιμένουνε να ξαναπαντήσουν αυτοί.”